De feiten over het bestrijden van de epidemie van illegale online drugsverkopers en … ontdekt

De feiten over het bestrijden van de epidemie van illegale online drugsverkopers en … ontdekt

Federale regelgeving verbiedt het kopen van gevaarlijke medicijnen zoals verdovende pijnstiller (bijv. OxyContin, Vicodin), kalmerende middelen (bijv. Valium, Xanax, Ambien), stimulerende middelen (bijv. Phentermine, phendimetrazine, Adderall, Ritalin) en ook anabole steroïden (bijv. Winstrol, Equipoise ) zonder een legitiem recept afkomstig van uw medische professional. Dit houdt in dat er een echt arts-patiënt-partnerschap moet zijn, dat volgens de meeste condities een lichamelijk onderzoek vereist.

Medicijnen die van malafide websites worden gekocht, zijn meestal afkomstig uit overzeese landen. Het is eigenlijk een misdaad om medicijnen in de Verenigde Staten te importeren en ook naar een niet-DEA-registrant te verzenden. Het online kopen van medicijnen is misschien zeker niet alleen onwettig, maar ook gevaarlijk. De American Medical Affiliation en ook de staatsraden voor geneeskunde en ook drogisterij hebben allemaal de methode bestraft van cybermedische professionals die op internet voorschrijven als ongepaste behandeling.

DEA richt zich in feite op malafide internetapotheken voor officier van justitie en sluit deze verboden websites. Bekijk de resultaten van een dergelijk onderzoek, Operatie Cyber ??Pursuit. FDA – Medicijnen kopen via internet (snelle tips voor online aankopen).

Hoewel hun optie aanzienlijk minder bovennatuurlijk is dan de vraag die aan Neo werd gesteld in de sciencefictionfilm The Matrix, hoe belangrijk ook met betrekking tot de distributie van medische zorg, kunnen consumenten tegenwoordig nog een andere keuze creëren: ze kunnen gemakkelijk een pil kiezen die bij hun apotheek in de buurt, zoals ze eigenlijk consequent hebben gedaan, of ze kunnen er gemakkelijk een van internet kiezen door deze te verkrijgen bij een “cyberfarmacie” of zelfs “online apotheek” [].

De online verkoop van medicijnen begon in de late jaren negentig en heeft ook veel verbreed dat de US Meals en ook de Medication Administration (FDA) eigenlijk een heel segment op haar eigen website hebben uitgevoerd dat zich toelegt op “Online medicijnen kopen” [, ] De Planet Health Organization (WHO) wordt met dit probleem geconfronteerd in de context van nepmedicijnen, die “een hygiënerisico vormen” [-].

Bovendien lijkt de topografische circulatie van het fenomeen echt heterogeen te worden. Samen met de vele online apotheken, verklaarde MarkMonitor in een persbericht uit 2009 bijna 3000 internetsites te hebben gevonden die receptgeneesmiddelen op de markt brengen, terwijl een beoordeling uit 2010 vanwege de Amerikaanse National Association of Boards of Drug Store (NABP) onderzocht de kwaliteiten van 5859 internetwinkels die voorgeschreven medicijnen op de markt brengen [,].

Een andere telefonische peiling in de VS concludeerde dat 4% van de Amerikanen via het net medicijnen had gekocht. elementen, er is een rechtmatige bezorgdheid en ook administratieve effecten: pakken van politiefuncties en gerechtelijke aanklagers zijn feitelijk genoemd in de literaire werken [-] Deze gloednieuwe markt heeft onbetwistbare voordelen voor mensen: toegang tot medicijnen voor gehandicapten of aan huis gebonden, 24 uur per dag toegang, een vrijwel onbeperkte verscheidenheid aan oproepbare items, relatieve privacy, wat mensen kan aanmoedigen om te praten met vragen over vernederende kwesties, evenals goedkopere kosten [-].

Bovendien zijn het onaanvaardbare gebruik van medicijnen, de beperkte of ontbrekende mogelijkheid voor advies (die de scheidslijn tussen opzettelijk misbruik en ongeschoold misbruik aantast) en de dreiging van een verbeterde antibioticaresistentie als gevolg van misbruik, ook daadwerkelijk als schadelijk beschouwd. gevolgen van online verwerving van drugs [,] Bovendien kan de mogelijkheid om voorgeschreven grenzen te omzeilen op verschillende niveaus een potentiële verstorende factor zijn, zowel op privé- als op sociaal gezondheids- en welzijnsniveau.

Vanwege het feit dat elk land een uniek lichaam heeft, kan de toegang tot geneesmiddelen uit het buitenland bij een openbare welzijnsgraad gemakkelijk het fragiele evenwicht verstoren dat een specifieke medicatieprijs veroorzaakt op basis van belastingen, medebetaling, terugbetaling en onderhandeling. met markt [] Voor zover wij weten, zijn er 2 klantrecensies over online apotheken als Kijk eens wat ik vond geheel en 3 andere over detailonderdelen die verband houden met online drogisterijen.

test5574